GRĮŽTA FESTIVALIS „BEATRIČĖS VASAROS 2024”

Kruopščiai apgalvotos ir atrinktos programos su aukščiausio…

Guinesso rekordininkė Ajana Lolat stabtelės ir Zyplių dvare

Balandžio 8 d. Ajana, lydima skautų ir kitų geros valios žmonių,…

Darbostogos – žingsnis geresnės emocinės būklės link

Metų laikų kaita, nestabili geopolitinė situacija ir net pandemijos…

Laimėjome „Traveller Review Award 2024“ apdovanojimą!

                „Žinome,…

Lietuvos gastronomijos savaitė: skonių istorijos

Lapkričio 6-12 d. kviečiame į jau tradicija tapusią Lietuvos…

Lietuviškas provansas – vos valanda kelio nuo Kauno

Zyplių dvaras jau gerai žinomas už istorinės virtuvės paveldo…

Dvariškas Beatričės vasaros piknikas: laikui nepavaldi muzika ir istorijos įkvėpti skoniai

Nors lietuviškai derėtų sakyti “iškyla”, iš prancūzų…

Vestuvių tendencijos: laužomos senos tradicijos, pasirenkamos išskirtinės šventės vietos

Kaip pastaraisiais taip ir šiais metais išlieka ryški tendencija…

„Teambuildingai“: nuo bendro stalo, prie tikros bendrystės veiklos efektyvumui didinti

Darbdaviams vis aršiau konkuruojant dėl darbuotojų, kuriant…

Bonos Sforcos palikimas šiandienos gurmanams: „vargo“ agurkai ir itališkas pyragas atsigaivinimui

Prieš daugiau nei 500 metų į Lietuvą iš Italijos atvykusi…

Kviečia nemokamas medžioklės ir amatų festivalis „Išeik, sūduvi, ant dvaro pamandravot”

Zyplių dvaro ansamblyje jau antrus metus organizuojamas medžioklės…

Edukacija-degustacija “Dvariška puota” amatininkų name

Birželio 16 d. 18 val. Zyplių dvaro sodybos amatininkų name…

BEATRIČĖS VASAROS 2023 FESTIVALIO PROGRAMA

Birželio 10 d., 18 val. Griškabūdžio Kristaus Atsimainymo…

Karšto tikėjimo įkvėpti tikslai

Didžiuojamės 2022 metais tapę ne vieno įsimintino projekto…

5 dvaro virtuvės patarimai tobuloms Kūčioms

Dėmesys artimui Šventės ne tik mūsų namuose. Dvaras rūpinosi,…

Kūčių stalo tradicijos į jūsų namus

Jei norisi Kūčių su istorija apie tai, koks turtingas mūsų…

Prieššventinis laikotarpis: nuo iškilmingų pietų iki karnavalų

„Po jauno vyno šventės paprastai prasideda įmonių Kalėdos,“…

Šaltojo sezono pirmadieniais nedirbsime

Siekdami nekelti kainų ir toliau teikti aukštos kokybės…

Kviečiame Lietuvos gastronomijos savaitės degustacijai

Startuoja lapkričio 7-13 dienomis vyksiančios Lietuvos gastronomijos…

Zyplių dvaro ansamblyje vyks oro balionų šventė Liorentams atminti

Šakių rajono savivaldybės administracija 2021 m. paskelbė…

Viena užfiksuota akimirka – ištisa istorija

Rugpjūčio 19-oji – Pasaulinė fotografijos diena, sveikiname…

Vasarą Zyplių dvare klesti menas

Šiemet beveik dvi savaites Zyplių dvaro ansamblyje bruzdėjo…

Velykų meniu

Galimas pristatymas Šakiuose ir Kaune. Užsakymai iki…

Velykos Zyplių dvaro ansamblyje: margučių sodas ir kiaušinių medžioklė

Ar galite patikėti, kad mūsų protėviai pasiruošti Velykoms…

Užgavėnės dvaro virtuvėje: sočios, ryškios ir tinkamos vegetarams

Užgavėnių šventė nuo seno žinoma ne tik visoje Lietuvoje,…

Valentino vakaras Zyplių dvaro ansamblyje

Užmiesčio dvaro ramybė, karališkas komfortas ir gurmaniška…

2024-ųjų pasiūlymai

Su kodu ADVENTUR2024 tik 40 eur/1 asm Pasiūlymas galioja…

Kūčių vakarienė

Kiemuose įsitaisė Žiema ir netruks ateiti gražiausios šventės.…

Raktas į gastronominius atradimus – smalsumas

Dažnai tolimas keliones siejame su gomurį glostančiais įsimintinais…

Šalia istorinio dvaro – lietuviškasis Provansas

Matyti vynuogynus Lietuvoje dar nėra įprasta, tačiau pastaraisiais…
Asmeninio archyvo nuotrauka

Tėtis S.: „ Regione kaukių yra daug mažiau, nei kaukių turime mes didžiuosiuose miestuose“

Simonas Urbonas socialiniuose tinkluose gausų būrį sekėjų…

Fazanų medžioklė Zyplių dvare

Laukiniai skoniai kuchmistro virtuvėje tampa gastronomijos…

O ką šiandien, pasirašę Nepriklausomybės aktą, valgytų mūsų signatarai?

Jau ne kartą pasakojome, kad Lietuvos Nepriklausomybės Akto…

Duonos šventė jaunąją kartą supažindino su senosiomis tradicijomis

Ketvirtadienį Zyplių dvaro vežiminėje įsikūrusiame Zanavykų…

Medus ant kunigaikščių stalo – su agurkais ir varškės sūriu

Vasara džiugina derliumi, o mes – vasariškai dvaro virtuvės…

Midaus dieną švęskite ragaudami dvariškus skonių derinius

Dvare gyvenimas virė savu ritmu: pagal gamtos ciklus, derlių,…

Kuchmistras kviečia vasarą pasitikti ragaujant dievų gėrimus

Restorane „Kuchmistrai“ nuolat pinasi praeities tradicijos…

Užgavėnės dvaro virtuvėje: nuo liaudiškų šokių iki aukštosios gastronomijos

Istorikai tikina, kad Lietuvos didikai Užgavėnes švęsdavo…

Signatarų pietūs: atkurta istorinė scena ir šventinis meniu

Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataro Petro Klimo atsiminimuose,…

Vasario 16-osios signatarų pietūs: lietuviško kaimo produktai su inteligentijos prieskoniu

Istoriniai šaltiniai byloja, kad 1918 m. vasario 16 d. į Štralio…