Karšto tikėjimo įkvėpti tikslai

Didžiuojamės 2022 metais tapę ne vieno įsimintino projekto partneriais ir tikimės, kad kartu tęsime veiklas, kurios verčia savo kraštą mylėti dar labiau. Esame atviri šiuolaikinės gastronomijos iššūkiams, istorinės virtuvės paslapčių tyrinėjimui, kantrūs meno bei vyno kūrimo procesams vertiems svaiginančių rezultatų kuriamo pasitenkinimo. Nuo nuoširdžiausio paprastumo prie zanavykiško stalo iki gurmaniškų miniatiūrų su importiniais gėrimais – esame nusiteikę jus džiuginti visus metus su proga ir be progos.

Dėkojame tiems, kurie kartu veikia, kartu svajoja ir įgyvendina vis drąsesnes idėjas. O labiausiai tiems, kurie palaiko. Džiaugiamės sulaukdami vis daugiau svečių ir vis daugiau sugrįžtančiųjų, kuriančių savo tradicijas pas mus.

Nuolat skubame, tad per šias šventes linkime stabtelėti bei pasimėgauti akimirka su šeima ir pačiais brangiausias žmonėmis.

Dovanokite vieni kitiems šypsenas, dėmesį, šilumą – tai nieko nekainuoja ir drauge kurkite ypatingas akimirkas! Su šv. Kalėdomis ir artėjančiais Naujaisiais!

Video: VšĮ „PRIC“ įgyvenditas projektas NR. ŠAKI-LEADER-6B-KV-11-5-2021/ 42VS-PV-22-1-04937-PR001 Šakių krašto aviatoriams atminti.

UAB „Kuchmistrai“ info.