PIRMAS Užnešimas
- Vištienos paštetas6,90€su vyšnių ir apelsinų želiuku
- Keptas vietinis varškės sūris7,90€su raudonėliais, citrininiu-šalavijų padažu
- Sūdyta ir rūkyta menkė7,90€su pomidorais, marinuotais su dilgėlėmis
- Lauže keptos bulvytės6,70€įdarytos krosnyje keptų silkių paštetu su aluje marinuotais svogūnais
- Šviežiai gruzdintos pastarnokų pončkutės6,20€su peletrūnais gardinta grietine
- Karališkas koldūnas6,90€su elniena
- Tradicinė ruginė duona4,80€su dvaro virtuvės kanapių sviestu
Antras Užnešimas
trečias Užnešimas
- Kepta kriaušė4,50€su dvariškais prieskoniais
- Salotos su smidrais ir ožkos sūriu,9,50€žolelių užpilu
- Apelsinų sultyse marinuotų burokėlių carpaccio9,50€su feta sūriu
- Raudoname vyne troškinti mėlynieji kopūstai5,90€
- Žarijose keptos bulvės4,80€su dvaro virtuvės kanapių sviestu
- Marinuoti švieži agurkai4,90€su krienais ir citrinomis
ketvirtas Užnešimas
- Lazanija12,90€su patarška ir špinatais
- Veršienos kumpis,17,50€su vyno-mėtų glazūra, kreminė kukurūzų košė, marinuoti ir kepti pomidorai
- Jautienos šonkaulis18,90€žolelių padažas, traiškytos bulvės, šviežios salotos
- Lauže, ant kopūsto lapo, su midumi keptas karpis16,90€geltonosios jukos padažas, grikiai, gardinti karamelizuotais ruginės duonos trupiniais, ir dvaro virtuvėje sūdytos citrinos
- Anties krūtinėlė, kepta rūkytame svieste18,50€jaunos bulvės, marinuoti artišokai ir keptos, vyne mirkytos slyvos
- „Gulbių medžioklę prisimenant“15,90€kalakutiena marinuota su gvazdikėliais ir cinamonu, aplieta apelsinų sviestu, citrininės bulvės
- Per naktį pravėdintoje krosnyje keptos naminės dešrelės12,50€žarijose keptos bulvės, troškinti raudonieji kopūstai ir migdolų krienai