PIRMAS Užnešimas
- Karališkas koldūnas6,50€su aviena
- Keptas vietinis varškės sūris7,50€su kuchmistrų prieskoniais, patiekiamas su svarainių-agrastų padažu
- Tigrinės krevetės11,90€baltame vyne
- Lauže keptos bulvytės5,50€įdarytos krosnyje keptų silkių paštetu su aluje marinuotais svogūnais
- Šviežiai gruzdintos pastarnokų pončkutės5,90€su peletrūnais gardinta grietine
- Tradicinė ruginė duona3,50€su dvaro virtuvės kanapių sviestu
Antras Užnešimas
trečias Užnešimas
ketvirtas Užnešimas
- Veršienos nugarinė su ančiuvių padažu pagal Zavadzką19,90€su ryžiais, salierais ir muskatiniu sviestu
- Jautienos žandas16,90€troškintas midaus marinate su raudoname vyne raugintais burokėliais, keptais obuoliais gardintais ruginės duonos trupiniais
- Lauže, ant kopūsto lapo, su midumi keptas karpis14,90€su geltonosios jukos padažu, patiekiamas su grikiais, gardintais karamelizuotais ruginės duonos trupiniais ir dvaro virtuvėje sūdytomis citrinomis
- Anties krūtinėlė, kepta rūkytame svieste17,90€patiekiama su jaunomis bulvėmis, marinuotais artišokais ir keptomis, vyne mirkytomis slyvomis
- „Gulbių medžioklę prisimenant“13,50€kalakutiena marinuota su gvazdikėliais ir cinamonu, aplieta apelsinų sviestu ir patiekiama su citrininėmis bulvėmis
- Per naktį pravėdintoje krosnyje keptos naminės dešrelės10,90€su žarijose keptomis bulvėmis ir migdolų krienais