PIRMAS Užnešimas
- Lėtai troškintas jaučio liežuvis8,90€raudonojo vyno padažas, kepti porai ir ropių -krienų piurė
- Keptas vietinis varškės sūris7,90€su kuchmistrų prieskoniais, citrininis šalavijų medus
- Marinuotos brendyje su apelsinais ir keptos7,80€Kalamatos alyvuogės ir vynuogės
- Lauže keptos bulvytės5,90€įdarytos krosnyje keptų silkių paštetu su aluje marinuotais svogūnais
- Šviežiai gruzdintos pastarnokų pončkutės5,90€su peletrūnais gardinta grietine
- Tradicinė ruginė duona4,20€su dvaro virtuvės kanapių sviestu
Antras Užnešimas
trečias Užnešimas
- „Mizeria“ švelniai marinuoti švieži agurkai4,90€su krapais
- Salotos su figomis9,50€keptomis pupelėmis, vynuogėmis, pomidoriukais ir kmynų padažu
- Apelsinų sultyse marinuotų burokėlių carpaccio8,90€su feta sūriu
- Raudoname vyne troškinti mėlynieji kopūstai5,90€
- Žarijose keptos bulvės4,20€su dvaro virtuvės kanapių sviestu
- Griliuje keptos cukinijos5,50€su kietuoju sūriu
ketvirtas Užnešimas
- Baltame vyne troškinta aviena14,50€jaunos morkos ir bulvytės
- Ant žarijų kepta jautienos išpjova22,90€patiekiama su grilintais smidrais, raudono vyno padažu ir bulvių koše
- Šviežia savaitgalio žuvis15,90€
- Lauže, ant kopūsto lapo, su midumi keptas karpis15,90€geltonosios jukos padažas, grikiai, gardinti karamelizuotais ruginės duonos trupiniais, ir dvaro virtuvėje sūdytos citrinos
- Anties krūtinėlė, kepta rūkytame svieste18,50€jaunos bulvės, marinuoti artišokai ir keptos, vyne mirkytos slyvos
- „Gulbių medžioklę prisimenant“14,50€kalakutiena marinuota su gvazdikėliais ir cinamonu, aplieta apelsinų sviestu, citrininės bulvės
- Per naktį pravėdintoje krosnyje keptos naminės dešrelės11,90€žarijose keptos bulvės, troškinti raudonieji kopūstai ir migdolų krienai