PIRMAS Užnešimas
- Įdarytas upėtakis8,50€su apelsinų marmaledu
- Anties krūtinėlės užkandis7,90€su vynuogių marmaledu
- Koldūnas pagal Tiškevičius6,50€su žvėriena
- Keptas vietinis varškės sūris6,50€su raudonėliais ir rozmarinais bei su slyvų padažu
- Lauže keptos bulvytės5,50€įdarytos krosnyje keptų silkių paštetu su aluje marinuotais svogūnais
- Šviežiai gruzdintos pastarnokų pončkutės5,90€su peletrūnais gardinta grietine
- Tradicinė ruginė duona3,50€su dvaro virtuvės kanapių sviestu
Antras Užnešimas
trečias Užnešimas
- Pastarnokai pagal Zavadzkienę5,50€užkepti kietuoju sūriu ir džiūvėsėliais
- Apelsinų sultyse marinuotų burokėlių carpaccio7,90€su pistacijų migla
- Raudoname vyne troškinti mėlynieji kopūstai3,90€
- Žarijose keptos bulvės3,20€su dvaro virtuvės kanapių sviestu
- Špinatų ir smidrų salotos9,50€su saulėgrąžų sėklomis ir ožkos pieno sūriu
ketvirtas Užnešimas
- Sezoninė žuvis15,90€su garnyru
- Elnienos nugarinė kepta svieste25,90€su žolelėmis patiekiama su lauže keptomis jaunomis bulvėmis ir gražgarstėmis su citrinų padažu
- Veršienos zrazas, kepti žalumynai18,50€su šparaginėmis pupelėmis, traiškytos bulvės su grietinėle
- Lauže, ant kopūsto lapo su midumi keptas karpis14,90€su geltonosios jukos padažu, patiekiamas su grikiais, gardintais karamelizuotos ruginės duonos trupiniais ir dvaro virtuvės sūdytomis citrinomis
- Anties krūtinėlė, kepta rūkytame svieste17,90€patiekiama su jaunomis bulvėmis, marinuotais artišokais ir keptomis, vyne mirkytomis slyvomis
- „Gulbių medžioklę“ prisimenant13,50€kalakutiena marinuota su gvazdikėliais ir cinamonu, aplieta apelsinų sviestu ir patiekiama su citrininėmis bulvėmis
- Per naktį pravėdintoje krosnyje keptos naminės dešrelės10,90€su raudoname vyne troškintais mėlynaisiais kopūstais bei žarijose keptomis bulvėmis ir migdolų krienais