Jauno vyno vakaras Zyplių dvaro virtuvės restorane
Zyplių dvaro virtuvės restoranas „Kuchmistrai“ ir lietuviško vyno tradicijų puoselėtojai „Vyno kerai“ kviečia į vakarą, kurio pagrindiniai veikėjai: jaunas lietuviškos žemės uogų vynas ir dvariška virtuvė.
Iš vasaros saulės, žemės dosnumo ir vyndarių žinių gimęs gėrimas atlieps dvaro virtuvės kūrinius, įkvėptus istorijos ir pritaikytus šiandienai. Kuchmistro Artūro Rakausko rankose kruopščiai išjausti skonio deriniai atgaivins aristokratiškos virtuvės subtilumą ir sezoniškumo dvasią.
„Kol vynas dar jaunas, jame tiek daug pažado, gyvybės ir šviesos“, – sako Asta ir Artūras Ramaškevičiai, „Vyno kerų“ įkūrėjai ir vyndarystės tradicijų puoselėtojai Zyplių dvaro sodyboje. Jie – šio vakaro bendraautoriai, dalinsis savo istorijomis apie šių metų derlių, vyno gimimą ir jo charakterį.
Kada? Lapkričio 28 d., penktadienį, 19 val.
Kur? Zyplių dvaro virtuvėje restorane „Kuchmistrai“.
Ko tikėtis? 5 rūšių jauno vietos vyno degustacijos, kurią gurmaniškai apipavidalins ir išbaigs dvariškos virtuvės patiekalai.
Tai vakaras, kuriame dominuos žemės dosnumas, žmogaus rankų meistrystė ir laiko išgrynintas skonis.
Kaina: 65 €/asm.
Staliukų rezervacija:
Tel | +370 614 68883
Internetu | https://tickets.paysera.com/lt/event/jauno-vyno-svente
Nakvynė viešbutyje „Zyplių dvaro oficina“ – 60 €/2 asm. (su pusryčiais)



