Degustacija „Alaus kultūra ir gastronomija“
Spalio 17 d. 19 val. degustacija „Alaus kultūra ir gastronomija“
XIX amžius buvo tikras lūžio taškas alaus pasaulyje – tuo metu gimė šviesusis lageris 🍺, kuris pamažu nustūmė sunkias, tamsaus alaus rūšis į šalį.
Kas turėjo įtakos, kad šis gėrimas tapo masinio vartojimo dalimi?
Šio vakaro metu kartu su istoriku, alaus someljė Tomu Josu leisimės į pasakojimą 📖 apie tai, kaip keitėsi alaus kultūra, kokią reikšmę ji turėjo dvarininkų kasdienybei ir koks alaus pasaulis išliko iki mūsų dienų.
Renginio metu degustuosime ir susipažinsime su penkiomis alaus rūšimis 🍻: nuo lengvo kvietinio, IPA iki tamsaus elio ir šventiškai elegantiško Biere Brut. Jų skonius papildys Kuchmistro specialiai šiam vakarui kurta penkių patiekalų degustacinė vakarienė 🍽️.
Vakaro meniu:
Sūdyta aprūkyta lašiša, raugta braškė;
Naminė dešrelė su virtomis garstyčių sėklomis, grietininis bulvių kremas;
Su Thai prieskoniais marinuota krevetė, mangų „coulis“, tempura, brokoliai;
Ėriuko nugarinė su žolelių plutele, karamelizuoti svogūnai, jauna bulvė, skystasis barbekiu padažas;
Įvairių uogų „triffle“ desertas, vanilinė maskarponė.
🕖 Renginio pradžia: 19 val.
💶 Kaina asmeniui – 65 €
Rezervacija:
📞 Tel. +370 614 68883
📧 El. p. restoranas@kuchmistrai.lt