PIRMAS Užnešimas
- Griliuje kepta putpelė7,00€su pastarnokų piure ir grikių blynais
- Šiene keptas zanavykiškas varškės sūris5,00€su baravykų druska ir rozmarinais, patiekiamas su įvairių žolelių medumi
- Grikių blynai5,00€su kelmučiais ir peletrūnais gardinta grietine
- Lauže keptos bulvytės4,70€įdarytos švelniu krosnyje keptų silkių paštetu su aluje marinuotais šalotiniais svogūnais ir lazdyno riešutais
- Šviežiai gruzdintos pastarnokų pončkutės4,20€su peletrūnais gardinta grietine
- Tradicinė ruginė duona2,00€su dvaro virtuvės kanapių sviestu
Antras Užnešimas
trečias Užnešimas
- Moliūgai užkepti kietuoju sūriu4,50€
- Apelsinų sultyse marinuotų burokėlių carpaccio6,00€su pistacijų migla ir žaliomis salotomis
- Saldžiame vyne mirkytos ir apvirtos slyvos3,90€su pistacijomis
- Raudoname vyne troškinti mėlynieji kopūstai3,60€
- Žarijose keptos bulvės2,00€su dvaro virtuvės kanapių sviestu
- Rauginti burokai kepti ant žarijų4,00€patiekiami su skrudintais lazdyno riešutais
- Pastarnokai kepti grietinėlėje su sūriu4,50€
ketvirtas Užnešimas
- Ant citrinų keptas jautienos antrekotas16,90€patiekiamas su anties riebaluose keptais pastarnokais ir jaunomis bulvėmis
- Aluje troškinta stirniena14,90€su baravykais ir šakninėmis daržovėmis
- Anties krūtinėlė, kepta rūkytame svieste13,90€patiekiama su jaunomis bulvėmis, marinuotais artišokais ir keptomis, vyne mirkytomis slyvomis
- Lauže, ant kopūsto lapo, su midumi keptas karpis11,40€su geltonosios jukos padažu, patiekiamas su grikiais, gardintais karamelizuotais ruginės duonos trupiniais ir dvaro virtuvėje sūdytomis citrinomis
- „Gulbių medžioklę“ prisimenant11,20€kalakutiena marinuota su gvazdikėliais ir cinamonu, aplieta apelsinų sviestu ir patiekiama su citrininėmis bulvėmis
- Per naktį pravėdintoje krosnyje keptos rūkytos naminės dešrelės7,90€su žarijose keptomis bulvėmis ir migdolų krienais
- KUCHMISTRAS REKOMENDUOJA14,00€Šviežia savaitgalio žuvis su garnyru (teirautis padavėjų)