PIRMAS Užnešimas
- Rūkytas anties paštetas9,50€su džiovintų slyvų ir raudono porto vyno želiuku
- Su citrusiniais vaisiais brandinta lašiša11,90€su razinų ir šafrano acto padaže su raugta rope
- Maži elniena ir kmynais įdaryti karaimų kibinai8,50€patiekiami su sultiniu
- Keptas vietinis varškės sūris8,50€su „Kuchmistrų“ prieskoniais, patiekiamas su gvazdikėliais gardintu moliūgų – obuolių padažu
- Lauže keptos bulvytės8,90€įdarytos krosnyje keptų silkių paštetu, su aluje marinuotais šalotiniais svogūnais
- Šviežiai gruzdintos pastarnokų pončkutės7,90€su pelėtrūnais gardintu grietinės kremu
- Tradicinė ruginė duona6,50€su dvaro virtuvės kanapių sviestu
Antras Užnešimas
trečias Užnešimas
- Svieste su riešutais kepti pastarnokai6,90€patiekiami su morkomis ir ropėmis
- Kepti burokėliai6,90€su kaštainiais, obuolių acto ir migdolų užpilu
- Apelsinų sultyse marinuotų burokėlių carpaccio11,50€su fetos sūriu
- Troškinti kopūstų lapai5,50€su sviestu, kmynais ir šlakeliu grietinėlės
- Žarijose keptos bulvės6,50€su dvaro virtuvės kanapių sviestu
- Spanguolių ir raugintų obuolių salotos8,90€su medumi, graikiniais riešutais ir avių pieno sūriu
ketvirtas Užnešimas
- Lydekos filė16,20€šafrano-migdolų padaže, patiekiama su perlinėmis kruopomis ir keptais žirneliais
- Lauže, ant kopūsto lapo, su midumi keptas karpis17,90€geltonosios jukos padažas, grikiai, gardinti karamelizuotais ruginės duonos trupiniais ir dvaro virtuvėje sūdytos citrinos
- Kalakutiena16,90€kepta su gvazdikėliais ir cinamonu, patiekiama su apelsinų sviestu ir citrininėmis bulvėmis
- Kukurūzinio viščiuko krūtinėlė16,50€patiekiama su keptų ropių ir bulvių gabalėliais bei muskatiniu gvazdikėlių sviestu
- Jautienos žandas19,90€trumų padaže, patiekiamas su trintų šakninių daržovių koše ir portabello grybas
- Anties krūtinėlė, kepta rūkytame svieste19,90€kepta rūkytame svieste, patiekiama su jaunomis bulvėmis, marinuotais artišokais ir keptomis, vyne mirkytomis slyvomis
- Naminės kiaulienos dešrelės15,90€patiekiamos su trintomis bulvėmis su muskatais, migdolų-krienų padažu, šviežių daržovių salotomis





