Gastronomijos savaitė Zyplių dvaro virtuvės restorane „Kuchmistrai“: kelionė po LDK virtuvės lobynus
Zyplių dvaro virtuvės restoranas „Kuchmistrai“ kviečia į išskirtinę Gastronomijos savaitei dedikuotą degustaciją, kurioje atgyja Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės skonių tradicijos. Čia valgymas suvokiamas kaip kultūrinė patirtis – tai ne tik maistas, bet ir istorija, pasakojama per autentiškus receptus, pagarbą sezoniniams bei vietiniams produktams.
Šiam ypatingam laikotarpiui „Kuchmistrų“ komanda, vadovaujama Kuchmistro Artūro Rakausko, paruošė keturių patiekalų degustacinį meniu, kuriame juntami senieji bajoriškos virtuvės motyvai ir šiuolaikinė gastronomijos estetika.
Gastronomijos savaitės meniu:
Užkandis
totoriškas koldūnas, sviesto padažas.
Sriuba
elnienos sultinys, mini karaimų kibinukai.
Karštas patiekalas
veršienos zrazas, pomidorų padažas, bulvių gratinas, šparaginės pupelės su sūriu.
Desertas
Kosciuškos braškių pyragas su kavos kremu.
Kaina asmeniui – 50 Eur.
Laukiame svsčių lapkričio 5 – 9 dienomis, 12.00–19.00 val.
Rezervacija: +370 614 68883 | el. paštas: restoranas@kuchmistrai.lt.




