PIRMAS Užnešimas
- Fazanų paštetas6,90€su svarainias meduje ir skrebučiu
- Keptas vietinis varškės sūris7,90€marinuotas miduje su slyvų-imbiero padažu
- Lauže keptos krevetės11,90€su sūdytomis citrinomis, citrusiniu užpilu
- Lauže keptos bulvytės6,90€įdarytos krosnyje keptų silkių paštetu, su aluje marinuotais šalotiniais svogūnais
- Šviežiai gruzdintos pastarnokų pončkutės6,20€su peletrūnais gardinta grietine
- Anties krūtinėlės užkandis8,50€apelsinų -pomidorų džemas, balzaminiu vyno padažu
- Tradicinė ruginė duona5,20€su dvaro virtuvės kanapių sviestu
Antras Užnešimas
trečias Užnešimas
- Žiediniai kopūstai4,20€kepti svieste
- Keptas moliūgas4,20€su citrina ir kietuoju sūriu
- Apelsinų sultyse marinuotų burokėlių carpaccio10,50€su feta sūriu
- Raudoname vyne troškinti mėlynieji kopūstai5,90€
- Žarijose keptos bulvės5,20€su dvaro virtuvės kanapių sviestu
- Raugtas, keptas vasaros derliaus pomidoras3,50€
ketvirtas Užnešimas
- Laukinių paukščių troškinys14,90€raudoname vyne
- Troškintas ėriuko kumpis16,50€su pastarnokų-pistacijų koše, ėriuko sultinio padažu, lauže keptomis morkomis
- Elnienos kepsnys22,90€su citrininiu kaparėlių sviestu, pastarnokų koše, keptu obuoliu
- Lauže, ant kopūsto lapo, su midumi keptas karpis16,90€geltonosios jukos padažas, grikiai, gardinti karamelizuotais ruginės duonos trupiniais, ir dvaro virtuvėje sūdytos citrinos
- Anties krūtinėlė, kepta rūkytame svieste18,50€jaunos bulvės, marinuoti artišokai ir keptos, vyne mirkytos slyvos
- „Gulbių medžioklę prisimenant“ kalakutiena15,90€marinuota su gvazdikėliais ir cinamonu, aplieta apelsinų sviestu, citrininės bulvės
- Per naktį pravėdintoje krosnyje keptos naminės jautienos dešrelės11,90€keptų bulvių košė, trintų riešutų-žvėrienos padažas