PIRMAS Užnešimas
- Triušio paštetėlis8,50€su morkų-obuolių kremu gardintu šafranu
- Keptas vietinis varškės sūris7,90€su „Kuchmistrų“ prieskoniais, patiekiamas su gardintu peletrūnais ,medaus ir obuolių padažu
- Sūdyta, aprūkyta lašiša10,90€su raugtomis uogomis ir apelsinų užpilu
- Lauže keptos bulvytės6,90€įdarytos krosnyje keptų silkių paštetu, su aluje marinuotais šalotiniais svogūnais
- Šviežiai gruzdintos pastarnokų pončkutės6,50€su peletrūnais gardinta grietine
- Putpelių krūtinėlės užkandis11,90€su keptomis-marinuotomis kriaušėmis
- Tradicinė ruginė duona5,90€su dvaro virtuvės kanapių sviestu
Antras Užnešimas
trečias Užnešimas
- Lengvai marinuoti agurkėliai4,50€su kmynais , medumi
- Kepti marinuoti burokėliai4,50€su krienais
- Apelsinų sultyse marinuotų burokėlių carpaccio10,50€su feta sūriu
- Pomidorų salotos10,50€su mocarela, vyšniniu balzaminio acto gleizu ir krutonais
- Žarijose keptos bulvės5,50€su dvaro virtuvės kanapių sviestu
- Žirneliai5,50€su mėtomis ir ožkos sūriu
ketvirtas Užnešimas
- Lauže, ant kopūsto lapo, su midumi keptas karpis16,90€geltonosios jukos padažas, grikiai, gardinti karamelizuotais ruginės duonos trupiniais, ir dvaro virtuvėje sūdytos citrinos
- Šerno kumpis17,90€troškintas raudoname vyne su vyšniomis, patiekiamas su svieste keptais žirneliais, gardintais mėtomis
- Lengvai aprūkytas jautienos antrekotas25,90€patiekiamas su trumų padažu ir perlinių kruopų risotto
- Lašišos tarta14,50€patiekiama su smidrais, keptais muskatų svieste
- Anties krūtinėlė, kepta rūkytame svieste18,90€jaunos bulvės, marinuoti artišokai ir keptos, vyne mirkytos slyvos
- „Gulbių medžioklę prisimenant“ kalakutiena15,90€marinuota su gvazdikėliais ir cinamonu, aplieta apelsinų sviestu, citrininės bulvės
- Naminės jautienos dešrelės14,90€su grikių koše , gardinta karamelizuotais svogūnais ir džiovintais baravykais, raudono vyno ir jautienos sultinio padažas