Meniu

PIRMAS UŽNEŠIMAS (užkandžiai)

Tradicinė ruginė duona su dvaro virtuvės kanapių sviestu

1,90€


Per naktį pravėdintoje krosnyje keptos rūkytos naminės dešrelės su žarijose keptomis bulvėmis

6,00€


Lauže keptos bulvytės, įdarytos švelniu, krosnyje keptų, silkių paštetu su aluje marinuotais svogūnais

4,60€


Naminės ruginės duonos blynai su peletrūnais gardinta grietine

3,50€

Šviežiai gruzdintos pastarnokų pončkutės su peletrūnais gardinta grietine

4,10€


Miduje raugintas zanavykiškas varškės sūris su šieno kremu (N)

4,60€


Slėgtos antienos užkandis su apelsinuose virtais pankoliais (N)

8,00€


Vėžių uodegėlėmis įdarytas kiaušinis, įkvėptas Barboros Radvilaitės (N)

7,00€

ANTRASIS UŽNEŠIMAS (sriubos)

Migdolų sriuba su lauže keptu sultingu karpiu/be karpio (N)

4,40€/3,50€


Vėžių sriuba pagal Ilguvos dvaro kuchmistro receptą

6,00€


Sodri tamsaus alaus sriuba su jautiena

4,40€


TREČIASIS UŽNEŠIMAS (daržovės/salotos)


Mūsų virtuvėje lengvai rauginti obuoliai su lazdyno riešutais

2,50€


Druskos morenge kepta kriaušė (N)

3,00€


Bonos Sforcos įkvėptos salotos su marinuotomis mėlynosiomis vynuogėmis, granatais, kuchmistro raugintais obuoliais, fetos sūriu

6,00€


Marinuoti džiovinti abrikosai su pistacijų riešutais (N)

3,50€


Žarijose keptas burokėlis su lazdyno riešutais

3,00€

Lengvai raugtos džiovintos slyvos su pistacijomis ir špinatais (N)

3,50€


Lauže keptos bulvės su dvaro virtuvės kanapių sviestu

1,20€


Apelsinų sultyse marinuotų burokėlių carpaccio su pistacijų migla

5,90€


Šviežių raudonųjų ir žaliųjų kopūstų salotos su jogurtiniu mėtų padažu

3,50€

KETVIRTASIS UŽNEŠIMAS (pagrindiniai patiekalai)

Kiauliena troškinta tamsiame aluje su šienu, patiekiama su svieste keptomis bulvėmis gardintomis kmynais

7,80€


Pularda patiekiama su šaltalankių padažu, skrudintais džiovintais abrikosais, svieste keptomis bulvėmis ir špinatais  (N)

16,00€


Lauže, ant kopūsto lapo, su midumi keptas karpis su geltonosios jukos padažu, patiekiamas su grikiais, gardintais karamelizuotais ruginės duonos trupiniais ir dvaro virtuvėje sūdytomis citrinomis

10,40€


Lauže keptas dvaro balandis su juodųjų serbentų užpilu, brandintais lazdyno riešutais ir gruzdintomis saldžiosiomis bulvėmis

18,00€


Sėklomis skanintame duonos kubiliuke patiekiama savo sultyse troškinta triušiena, gardinta cinamonu ir apelsinais

11,00€


Kaštonų lapuose marinuota elnienos nugarinė patiekiama su serbentų-spanguolių padažu, keptais burokais ir žarijose keptu obuoliu

12,90€


„Gulbių medžioklę“ prisimenant  kalakutiena, marinuota gvazdikėliais ir cinamonu, aplieta apelsinų sviestu su citrininėmis bulvėmis

10,40€


„Grafo T. Potockio medžiokles atsimenant“ ilgai virta stirniena su juodųjų serbentų-vyšnių padažu, patiekiama su grikių koše, gardinta karamelizuotais juodos duonos trupiniais

12,90€


ATSIGAVIMAS (desertai)

Skrudintų žaliųjų grikių šaltkošė su karamelizuotais ruginės duonos trupiniais, patiekiama su ruginės duonos pudingu (N)

 3,20€


Ant krosnies kepti pastarnokų vafliai su serbentų-spanguolių užpilu

5,00€


Vanilinio rūgpienio sriuba su raugintomis dvaro sodo uogomis (N)

3,50€


Torūnės meduolis su vaniliniu kastinio kremu

4,50€


Beatričės saldainiai pagal receptą iš Ilguvos dvaro virėjos receptų knygos

4,00€


Rankų darbo juodos duonos saldainiai su slyvomis, vnt.

0,60€